معاون وزیر آموزش و پرورش:
تحصیل حق دختران عشایر است
به گزارش پروژه آسان، خراسان رضوی معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش وپرورش درباب نگرانی عشایر در ارتباط با ادامه تحصیل اظهار داشت: این مساله ذهن من را درگیر کرده و فکر می کنم شاید لازم باشد در روستاهایی که مدرسه ابتدایی داریم حتی شده مقطع متوسطه اول را هم بصورت چندپایه با دو معلم علوم پایه و علوم انسانی و تلفیقی از آموزش های حضوری و غیر حضوری کار را پیش ببریم؛ حتی اگر معلم هم نداشتیم بصورت متمرکز از آموزش غیرحضوری استفاده نمائیم تا برای ادامه تحصیل دختران عشایر که مشتاق ادامه تحصیل هستند کمکی بکنیم چون این حق آن هاست.
معصومه نجفی پازوکی، بامداد امروز ۲۴تیرماه در افتتاحیه اردوی دختران عشایر که در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار گردید، با اعلان اینکه این جلسه بیست و دومین ایستگاه قطار اردوی عشایر است، اظهار داشت: امروز ما جمع حدود ۶۵۰ نفر دانش آموز دختر در مقطع متوسطه یک و متوسطه دو از استانهای مختلف را داریم که یک دنیا امید، آرزو، عشق و همه چیز همراهشان است و امیدوار هستم که بتوانیم به دنیایی که دارند وسعت و رنگ بدهیم.
وی با تأکید بر این که اردوی برگزار شده یک اردوی تمام ساحتی از ساحت های ۶گانه ذکر شده در سند تحول بنیادین آموزش وپرورش است، افزود: در ساحت اعتقادی، اخلاقی همین که خیلی از شما دختران نخستین بار است که به زیارت امام رضا می آیید فکر می کنم حلاوت گفت و گوی با امام رضا (ع) در شما سال ها در وجودتان ماندگار بماند که خود یکی از جنبه های بسیار جدی در ساحت اعتقادی اخلاقی است.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش وپرورش کشور با اشاره به ساحت زیستی بدنی مطرح شده، افزود: اگر صحبت از ساحت زیستی بدنی در اسناد بالا دستی است، بازی های محلی و جلسات اموزشی حوزه بهداشت را داریم.
نجفی درباب ساحت سیاسی اجتماعی این اردو، توضیح داد: چادرهای برپاشده در اردوگاه کاملا وحدت اقوام را نشان میدهد و به لحاظ همدلی و ارتباط یک نمایش بی نظیر از هویت ملی شما است که به آن افتخار می کنید.
وی افزود: در ساحت زیبایی شناسی، جشنواره غذا را داریم که یکی از برنامه های جذاب ما است. مجموعا در برنامه های این اردو سعی شده است که در بحث ساحت های تربیتی این برنامه ها تنظیم شود. در ساحت علمی فناورانه که هم اردوی راهیان پیشرفت که مورد تاکید جناب اقای دکتر رییسی بوده است، بازدید از ایران خودرو را خواهیم داشت.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش وپرورش با اشاره به برگزاری کلاس هایی در عرصه مشاوره تحصیلی، اظهار داشت: من خودم خیلی علاقمند هستم تا بتوانم در این فضا و زمانی که وجود دارد کارگاهی درباب مهارت صحبت کردن و نوشتن برای علاقه مندان برگزار کنم.
نجفی خطاب به وزیر آموزش وپرورش کشور، درباب نگرانی عشایر در ارتباط با ادامه تحصیل، توضیح داد: این مساله ذهن من را درگیر کرده است و فکر می کنم شاید لازم باشد در روستاهایی که ما مدرسه ابتدایی داریم حتی شده مقطع متوسطه اول را هم بصورت چندپایه با دو معلم علوم پایه و علوم انسانی و تلفیقی از آموزش های حضوری و غیر حضوری کار را پیش ببریم؛ حتی اگر معلم هم نداشتیم بصورت متمرکز از آموزش غیرحضوری استفاده نمائیم. من هم اکنون روی این طرح کار می کنم و نتیجه آنرا ارائه می دهم تا بتوانیم برای ادامه تحصیل دختران عشایر که مشتاق ادامه تحصیل هستند کمکی بکنیم چون این حق آن هاست.
وی در ادامه اشاره کرد: این جمعیت یک نمونه پژوهشی خیلی ویژه از ۲۵ استان هستند که کاملا تصادفی انتخاب شدند. من قصد دارم از این دوستان نیازسنجی به عمل آورم و نیازهای آنها را استخراج و بر آن اساس تصمیم گیری نماییم.
عشایر بازمانده از تحصیل شناسایی شدند
علی تیرگیر خلیفه، مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش وپرورش نیز در این مراسم، بیان کرد: از ریاست جمهور بابت اعتمادی که به یک معلم عشایری داشتند و مسئولیت وزارت آموزش وپرورش را به این معلم عشایری دادند، تشکر ویژه ای دارم.
وی اضافه کرد: اگر امروز این فرصت پیش آمده است که میزبان شما باشیم، این امر میسر نمی شد مگر به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و خدمتگزاران صدیقی که همه تمرکز خودرا مصروف خدمات رسانی به اقشار مختلف بخصوص مناطق کم برخوردار کردند که در دوران های گذشته به فراموشی سپرده شده بود.
تیرگیر خلیفه با اعلان اینکه من به عنوان یک عشایرزاده، روستازاده و معلم قدردان و سپاسگزار نظام جمهوری اسلامی ایران هستم، افزود: من به عنوان یک مسئول قدر عشایر را خوب می دانم؛ چونکه پدران و مادران شما در ۸سال دفاع مقدس جانانه از کشور، میهن و ارزش ها و باورهای خود دفاع کردند، بطوریکه امام(ره) را به باوری رساندند که فرمودند عشایر ذخایر این ملت هستند.
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش وپرورش خطاب به وزیر آموزش پرورش اظهار داشت: میزبان این جلسه منتخبی از دانش آموزان عشایری کشور به نمایندگی بیش از ۲۲۵هزار دانش آموز به گستردگی ۲۶ استان کشور هستند و عمدتاً در مناطق مرزی به عنوان مرزبانان غیور کشور عرضه شدند و ایفای نقش می کنند.
تیرگیر خلیفه با تأکید بر نقش عشایر در امنیت کشور، افزود: همانطور که ما امنیت خودرا مدیون قوای مسلح هستیم به همان اندازه مدیون این قشر مقلد و وفادار به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیز هستیم.
وی اشاره کرد: پیرو مطالبه مقام معظم رهبری و برآیند اهداف اسناد بالادستی نظام تبیین و تربیت در خصوص مسیر برابر آموزشی، به عنوان یکی از مولفه های اساسی برنامه پیشنهادی مقام عالی وزارت به مجلس شورای اسلامی، شناسایی بازماندگان از تحصیل در جامعه عشایری بانام و مشخصات دقیق به عنوان یکی از برنامه های عملیاتی دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر انجام شد.
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش وپرورش با اعلان اینکه این امر اساسا در امتداد پوشش حداکثری و تحقق اهداف آموزشی نقش بسزا و بهادار ای داشته، افزود: رشد و تعالی آحاد جامعه از اهداف ایجاد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده است. پس در نگاه به آموزش وپرورش باید حساس شویم. باید آموزش وپرورش دیده شود و در اولویت قرار بگیرد؛ این مساله ایجاد ارزش افزوده خواهدنمود.
منبع: پروژه آسان
این مطلب پروژه آسان را پسندیدید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب